Fehér nyúl Félegyházi Sörműhely
Életkorod

Elmúltál 18?

A site használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat.

Elkötelezettek vagyunk a kultúrált italfogyasztás mellett.

Fekete péter

Fekete Péter

Saját főzésű házi sör. Aztán műhely. Két kézzel felépítve. Saját receptek. Igazi rockstar sörfőzde! Ja, és a söreik is mind nagymenők.

Az alábbi söreiket fogod megtalálni klubunkban:

Szőke

Klasszikus Pale újragondolva.A fúziós erjesztési eljárásnak köszönhetően kellemesebb, könnyebb, malátás, mézes ízvilágú.
“Újragondolva” a jó értelemben, úgy mint frissebb, tisztább, illatos, könnyebb és élvezetesebb.

Krémes hab, nitrogénnel palackozva.
Nem csalás, világos krémes hab éj fekete sörben. Mindezt egyféle növényből: árpából. Mi ez, ha nem varázslat? Fogyasztás előtt rázzuk meg az üveget, hogy a nitrogén felrázódjon benne, és finoman nyissuk ki, majd bátran borítsuk a korsóba teletöltve azt, és élvezzük a krémes habot!

 

Ír Fekete
Extra Stout

Extra extrakt tartalom, testesebb, krémesebb íz.

Erősebb, mint amennyire érezni azt. Krémes csokoládés ízének és a finom nitrogénes habjának köszönhetően csalóka, alkoholtartalma nem érződik ízében és emiatt könnyen iható. Tölgyfa chips-en érlelt kellemes barikolt ízhatása whiskeys aromájúvá teszi, és a burbon vanilia hozzáadása pedig tovább fokozza élvezeti értékét.

Nagyon finom, nagyon erős.
Ez a sör először csak a kedvesemnek készült. Úgy gondoltam a hölgyek kedvence lesz, végül mindenki megszerette. Ennek a sörnek 6% extrakt tartalma maláta 10% extrakt tartalma méz (propoliszos, teljes méz). Inkább méz sör mint mézes olyan, mint egy mennyei manna. Könnyű kortyérzet, virágos, mézes és banános gyümölcsös illat jellemzi.

 

Mézike
Tea, délután?


Tea a sörben? A legjobb koffein bevitelre.

Régóta nagy teafogyasztó vagyok, és hogy megkönnyítsem a koffein vérbe való juttatását, komponáltam egy fekete teás sörkülönlegességet, mely a brit klasszikus Earl Grey teák citrusos Bergamot aromáját ötvözi a Cascade és Taurus komlók szintén Citrusos aromáival, melyek hideg aromakomlóként kerültek a sörbe, és hidegtöréssel lett tökrös, megnyerő külseje. Így egyszerre szomjoltó és vitalizáló hatású. Ha nem akarsz bepunnyadni a hideg téli estéken, ez kitünő választás!


Beginázva Naranccsal.

“Gina” naranccsal érlelt NEIPA, hogy könnyed gyümölcsös legyen, egy kis gyümölcsöt adunk hozzá fűszerként. Ez nem szörpös gyümölcsös sör, hanem New England IPA sör, azaz a sör gyümölcs ízét, illatát az egyedi sörkészítési módszer és a komlók adják.

Narancs Gina NEIPA
Duplaa meggy

Csak neked legyen jó!

Akarom mondani, hogy mindenkinek jó legyen 🙂 Jó, mert természetes íze, színe van. És igazi sör, mert egy világos, vörös árnyalatú NEIPA sör készült, melybe gyümölcsös komlót tettem, ami alapból meggyillatú és enyhén keserű fűszeres aromákat ad.


Belga búza, Miskolcról.

„A miskolci Hoegaarden” Köszönhetően átlagon felüli búza arányának, a roppantott koriandermagnak és a citromfűnek, igazán egyedi ízélményt nyújt. Kellemes nyári frissítőnek, illetve könnyed ételek kísérőjének is ideális. Összességében egy letisztult és szélsőségektől mentes, enyhén keserű búzasör.
Egészségünkre!

MSKLC Búza tér

Szeretnél ehhez hasonló kiváló söröket kóstolni minden hónapban?

Legyél Te is klubtag és csatlakozz hozzánk!

A kosár üres.