Krois Sörfőzde Legenda Sörfőzde
Életkorod

Elmúltál 18?

A site használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat.

Elkötelezettek vagyunk a kultúrált italfogyasztás mellett.

Kunst Sör

Kunst Sör

A lényeg a sör. Meg a kisüzem. Meg hogy profik legyenek. Na Ők ezt mind kipipálják és kiváló söröket főznek.

Az alábbi söreiket fogod megtalálni klubunkban:

Pilseni

Ha kedveled a komló keserűségét, és olyan sörrel szeretnéd csillapítani a szomjadat vagy a világfájdalmadat, amiben nem a maláta, hanem a komló dominál, a Pilseninket ajánljuk. Legnépszerűbb sörtípusunk kiváló jellemzője a friss ízérzet és a fokozott ihatóság, mely annak köszönhető, hogy az egyes alkotórészek jól kiegyensúlyozottak – vivát a főzőnek. 

Ez a sör nem csak félig barna; ez egy igazi félbarna.

Közepes alkoholtartalmával, arányaiban komolyabb testességével, harmonikus karamelles maláta édességével és enyhe komlós keserűségével erősíti bennünk az elterjedt mondást: egy sör nem sör. Nehéz nem inni még egyet.

Félbarna
IPA

A sörök Irsai Olivére, mely Magyarországon is évek óta slágerlistás, és amely igazi közös nevező a sörgurmé pasik és hölgyek olykor nehezen megoldható egyenleteiben.

És ha már matek, jöhet egy kis töri is: az India Pale Ale neve a 18. századból ered, amikor India brit gyarmat volt. Az ott szolgálatot teljesítő briteknek szállított sörökbe nagy mennyiségű komlót tettek, hogy kibírják a hosszú, olykor féléves, trópusi öveken áthaladó hajóutat anélkül, hogy a szállítmányok minősége leromlana.

Téma: művészet. Kérdés: magyar származású, de Bajorországban látta meg a napvilágot.

Szabad a gazda? Ő Albrecht ’Ajtósi’ Dürer. Még mindig kunst a téma: bajor származású, de Magyarországon született? Ez bizony főzőházunk búzasöre, egy frissítő, erősen szénsavas, jellegzetesen dús habkoronájú főzet banános és szegfűszeges aromákkal. 

Bajor Búza

Szeretnél ehhez hasonló kiváló söröket kóstolni minden hónapban?

Legyél Te is klubtag és csatlakozz hozzánk!

A kosár üres.