NoPara Gyógysertár Oázis Sörfőzde
Életkorod

Elmúltál 18?

A site használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat.

Elkötelezettek vagyunk a kultúrált italfogyasztás mellett.

Nyéki Sör

Nyéki sör

Ezek a srácok azon dolgoznak hogy a Velencei tóról remek söreik is eszedbe jussanak. A nevük is nagyon menő amúgy. Elég klassz a sztori mögötte. Meg a söreik is szuperek.

Az alábbi söreiket fogod megtalálni klubunkban:

Pilseni

Pilseni típusú világos, alsó erjesztésű sör 4,7%-os alkohol tartalommal, a domináló komlónak köszönhetően erőteljesebb és keserűbb ízvilágú, mint azok a sörök, melyeknél inkább a malátáé a főszerep.

A Nyéki Világos első kortya után már érezhető a nedű testessége és kellemes, tartós utóízérzete.

Bajor búza típusú világos, felső erjesztésű sör 5,5%-os alkohol tartalommal.

A búzasör citrommal együtt fogyasztva adja meg ízlelőjének azt a kellemes, enyhén citrusos és lágy ízvilágot, melyet egy viszonylag száraz utóíz követ. A típus sajátos és kerek ízét a kellemes búzamaláta és az édeskés Pilseni maláta harmonikus összhangja adja meg.

Búza
Meggyes

Meggy Ale Típusú sör 4,5%-os alkohol tartalommal.

A hölgyek sörfogyasztásának is kedvezünk kínálatunkkal, hiszen a kézműves Ale típusú Nyéki Meggyes ízvilágában tökéletes összhang valósul meg a gyümölcs és az édeskés malátajegyek között. Kellemesen édeskés, némileg fanyar utóíznek köszönhetően előszeretettel fogyasztják a fiatalabb generációk is.

Amerikai IPA sör 6%-os alkohol tartalommal, ízvilágára a domináns komló, a keserű íz és a testesség jellemző leginkább, mely újfajta élményt kínál kóstolóinak

IPA
APA

Amerikai Pale Ale típusú sör 5%-os alkohol tartalommal, kicsit különbözik az IPA sörtől, ám “gyengébb” íze és 5%-os alkoholtartalma miatt könnyedebb ízélményt nyújt.

Ebben a nedűben kiegyensúlyozottabb a maláta és a komló “viszonya”, hiszen itt kevésbé erős a komló.

Baltic Porter típusú barna, felső erjesztésű sör 6,7%-os alkohol tartalommal.

Alkoholtartalmával és intenzív testességével fogja meg kóstolóját, azonban egy pohárba kiöntve már önmagában is elragadó látványt nyújt a sörök szerelmeseinek.

Barna

Szeretnél ehhez hasonló kiváló söröket kóstolni minden hónapban?

Legyél Te is klubtag és csatlakozz hozzánk!

A kosár üres.