Rehák Sörmanufaktúra Rizmajer sör
Életkorod

Elmúltál 18?

A site használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat.

Elkötelezettek vagyunk a kultúrált italfogyasztás mellett.

Reketye Brewery

Reketye

Nagyon jó fej srácok. Meg nagyon profik is. Meg a söreik is mindig kicsivel többet mutatnak belőlük. Családi sörfőzde. Családi történetek. Mi nagyon szeretjük. Szeressétek Ti is.

Az alábbi söreiket fogod megtalálni klubunkban:

Stolen Moments

Ezzel a dupla ipával szeretnénk osztozni veletek a közös pillanatban, mikor kicsekkolunk egy kicsit a napi rutinból.

Malátalé professzor értékelése: “Két kísérleti komló került a sörbe, melyet üvöltve vedelek jobb napjaimon, amióta dobozban van.”

NZL 32-2 és NZL 60. Jó nevek mi? Mindenesetre itt az idő, hogy együtt örüljünk, mert eláraszt, kiömlik, ránk zuhan, elborít az édes papaya, túlérett ananász és mangó párosodva izgalmasan, szinte huncutul a citrusossággal. Kegyetlen. Nem is. Kegyes!

Botanikus érdeklődésünk a tárkony sörben való tesztelése és óriási sikere után (Brain Dance) a borókabogyó felé fordult.

Úgy tűnik megint sikerült valami különlegesen finomat alkotni.

Malátalé Professzor a vikingekkel megküzdve szerezte meg észak legszebb borókabogyóit és gyengéden a sós- savanyú gose alpba ringatta. 

Ahogyan sejtitek a boróka hangulata azonnal olyan érzést kelt, mintha az Aurora Borealist néznéd, miközben egyik kedvelt tevékenységed, a sörivás zajlik. Ki az aki ezután ne akarná megízlelni?

 

Ginfused
Kettlesourus

8%-os savanyú IPA, 10 gramm Galaxy hidegkomlóval.

A Sourus sorozat első képviselője, görög joghurtkultúrával savanyított őrület.

A komló barackos aromái igazán frissítővé finomítják a savanyúságot. Igazi csemege.

Kimondottan lázadás ez a sör a hideg, a havaseső és szürkeség ellen.

Mindezek rendben vannak, hiszen télen ez így jó. De amikor a brazil és kenyai kávébabszemek cold brew eljárással kinyert fanyarsága találkozik az ordító ananásszal és a gránátalma utánozhatatlan ízével a pohárban, egy 5,8%-os sour ale-ben, akkor úgy érezhetjük, hogy egy kicsit (de tényleg csak egy kicsit) kiszíneztük a világot.

Mr Funk
360 pop my cherry

Dőlj hátra otthon, és éld át a sörözés gondtalan élményét a város felett a 360 bárnak készített egyedi söreinkkel.

Itt a tavaszi tombolás kiteljesítésére belsőleg a nedű, intenzíven hidegkomlózott rye ale, a rozsos, fanyar, de mégis virágos jegyeket villantó vágtázó pónink, ami csempészhet örömet a napjainkba, ha úgy döntünk.

Horny Pony
Pop my peach

Mi lesz velünk és veletek így, hogy megint elkészült egy krémes zamatos pop my sör BARACKKAL? Megmondjuk mi lesz: élmény.

Sós mogyorókrém és karamella?

Krémes, édes 11%-os desszertsör. Folyékony snikers csokoládé a poharadban.  Ezek a tények magukért beszélnek. Klasszikust idézek: “sírsz”.

Dr Banghard
Medusa

A Medusa nem hasonlít semmihez, amivel korábban találkoztál.

A Coloradóban és Új-Mexikóban őshonos komlófajták teljesen mások, mint európai testvéreik. A Medusa komlót kizárólag egy farm termeszti a Yakima völgyben, ezért az amerikai sörfanatikusok tombolnak intenzív guava, dinnye, sárgabarack és citrus ízéért. Ez a különös komló nevét egyik legszembetűnőbb tulajdonsága miatt kapta: komlótoboza többfejű, ami érthető módon  hozzátesz vonzerejéhez és történetéhez. Minden sörfőző meg akarja szerezni. Nekünk sikerült.

A komló a rendkívül kívánatos aroma- és ízjegyek mellett alacsony alfa-szinttel rendelkezik, ezért kiváló aromakomló ipákba és pale ale-ekbe. Magyarországon először mi készítünk sört ezzel a csodás komlóval. Vigyázz, az első kortytól mosolyra fakadsz, és úgy maradsz!

Nos, nem bíztuk a véletlenre.

Hosszú és kellemes kísérletek sora vezetett el a gyakorlatilag tiramisu ízű porterhez. A kakaó, kávé és a vanília alapból támadják a fantáziát, de a lehelletnyi gyömbér úgy állítja át az ízlelés idegpályáinak vágányát, hogy erősen kell kapaszkodni. Kóstolás után illetlen szavak hagyhatják el az ember száját, de csak az elemi öröm miatt. Tessék, csak tessék. Ezzel a sörrel nem lehet hibázni. 9%-os, és gyömbéres tiramisu porternek neveztük el.

Public Pastry Shop

Szeretnél ehhez hasonló kiváló söröket kóstolni minden hónapban?

Legyél Te is klubtag és csatlakozz hozzánk!

A kosár üres.