Rotburger Sörfőzde Synthesis Brewing
Életkorod

Elmúltál 18?

A site használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat.

Elkötelezettek vagyunk a kultúrált italfogyasztás mellett.

Stari

Stari

Nem csak gyümölcsös. Nagyon nem csak. Eléggé ott vannak az egyéb söreikkel is. És már 1992 óta. Azért ez elég klassz.

Az alábbi söreiket fogod megtalálni klubunkban:

Original Pils

Közel három évtizedes családi recept szerint főzött, pilseni malátával, kétféle komlóval a német tisztasági törvény szigorú betartásával készülő, aranysárgán tükröződő pils típusú kisüzemi sör.

A kiváló habtartósságú Original Stari Sörben harmonizál a maláta édeskés és az egyedi „stari-kombinációban” kevert aromás és lágyan keserű komló íze. Ezek alapján a sör méltán vált a világos sörök egyik legkedveltebb premium italává.

Az Original Pils receptúráját vettük alapul, picit megváltoztattuk az összetevők arányát és finom sima, aranylóan gyöngyöző csodát kaptunk.

Pils típusú sör, amelyben fenséges harmóniában vegyül a maláta édes íze az egyedi, „Stari” kombinációban kevert aromás és lágyan keserű komlók zamatával. Úgy döntöttünk, hogy ezt nem hagyhatjuk ki és kedvezünk a közepesen komlós jegyeket hordozó világos sör kedvelőinek!

Premium Pils
Robin Hood

Kellemes aromájú, lágy, ale típusú, mélyvörös színben pompázó sör, amelyben a karamellmaláta, a különleges komlók és a speciális élesztő adta íz- és illatjegyek nagyszerű egyensúlyt alkotnak.

Ajánljuk azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik nem kedvelik a keserű, erősen komlózott söröket.

A tökéletes barna sört hatféle malátával készítjük.

A speciálisan válogatott fajtáknak köszönhetően az italban fellelhető a csokoládé, a kávé és a karakteres söríz is, amelyet az enyhén kesernyés komló koronáz meg.

Barna Láger
IPA

A Stari Balaton IPA négyfajta komló különleges keverékéből készült Indian Pale Ale típusú, szűretlen sörkülönlegesség.

Ezen komlóknak köszönhetően kellemes, lágy illata van, a korty végén pedig az IPA-sörökre oly jellemző komlós keserűség köszön vissza.

Meggyágyon érlelt, szűretlen sör 30%-os gyümölcstartalommal a híres belga családi sörfőzdék receptje alapján.

Ízében a friss nyári meggy zamata dominál, utóízben a meggymag fanyarságát érezhetjük. A nyári forróságban is kiválóan csillapítja a szomjúságot.

Nagyon Meggy
Feketeribizli

Valódi ritkaság, amely nemcsak látványában, de ízvilágában is egyedülálló élményt nyújt a gyümölcssör szerelmeseinek.

30%-os gyümölcstartalomnak köszönhetően színe a fekete ribizli pirosas-lilás színét hozza, utánozhatatlan édes-fanyar ízével pedig elcsábítja a szomjukat csillapítani vágyókat.

Gondolták volna, hogy a tradicionális magyar gyümölcsből sör is készíthető?

A pils típusú sört szilvaágyon érleljük, és a végeredmény egy, a szomjúságot kiválóan csillapító ital. Ahogy a poharat az orrunkhoz emeljük, érezzük a hamvas szilva kellemes illatát. A sör 2016 februárjában a csehországi nemzetközi Aranypecsét Sörversenyen aranyérmet szerzett.

Hamvas
Keserű Csók

Szűretlen búzasör, rengeteg gyümölccsel.

Különleges főzet, amely a gyümölcssörök és a búzasör rajongóinak is kedvence lehet. A búzasör citrusos pezsgése és a grapefruit kesernyés, gyümölcsös íze tökéletesen kiegészíti egymást ebben a 30%-os gyümölcstartalmú italban.

A Balaton-felvidékre oly jellemző levendulából készítettünk egy igazi, helyi sörkülönlegességet.

Kellemesen tükröződik benne a levendula varázslatos illata, a virág keserűsége pedig kiegészíti a sör komlózottságát. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki csak egy kicsit is kedveli a levendulát. Kóstolja meg, nem fog csalódni!

Levendulás
Gizella

Büszkék vagyunk arra, hogy kínálatunkban szerepel Európa 2023 Kulturális Fővárosának, Veszprém városának hivatalos söre.

Ez egy közkedvelt, világos sör, amelynek ízében a maláta selymessége mellett a komlók lágy keserűsége is hangsúlyos. A terméket Gizella királynő előtt tisztelegve exkluzív, 0,5 literes csatos üvegekben hozzuk forgalomba.

Germán stílusú, szűretlen prémium búzasör, amelyet citrusos illatáról és lágy aromájáról azonnal felismerhető.

A különleges élesztőnek és a gondos készítésnek hála citrom nélkül is tökéletes ízélményt nyújt. A tulajdonos kedvenc söre, minden egyes palackon rajta tartja a szemét.

Fehérlófia

Szeretnél ehhez hasonló kiváló söröket kóstolni minden hónapban?

Legyél Te is klubtag és csatlakozz hozzánk!

A kosár üres.