Synthesis Brewing Thomas Menner
Életkorod

Elmúltál 18?

A site használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat.

Elkötelezettek vagyunk a kultúrált italfogyasztás mellett.

Szarvasi Sör

Szarvasi Sör

2010-ben jött az első sör. Aztán még egy. Meg még egy. Meg még sok. Meg már nem is csak Szarvas ismeri őket hanem Békés megye. Meg mi is. Meg Ti is.

Az alábbi söreiket fogod megtalálni klubunkban:

Világos Hódító

A Pilzeni maláta és a nemes komló adta egyensúly érzetét adó világos lager.

Egy kevés malátás édességgel rendelkező selymes mégis érdes frissítő ízzel rendelkezik. Malátaprofilja hasonló a Münchnei világoshoz, komlókeserűsége viszont a pilseni sörökre hajaz. 5% os alkoholtartalommal rendelkező világos arany színű tiszta habbal rendelkező lager.

 

2014-ben kifejlesztett recept alapján, hazai ökogazdaságban termelt árpából készült burgundi vörös színű intenzív meggyes ízű gyümölcsös sör.

Íz világában uralkodik a valódi meggy, melyet testes malátás jegyek ölelnek, s megkoronázza egy IPA-san komlós aroma. 5 %-os alkohol tartalmú erős és tartós habbal rendelkező kriek.

Meggyes mámor
Ír vörös

Ír típusú vörös sör

Ez egy felső erjesztésű Ale, amely könnyedségével és a magas alkoholfokával hódít.

Kevésbé buborékos, ennek köszönhetően nem telíti el fogyasztóját a tolakodó szénsav. Erjedési ideje 2 hónap.

Kotyogós
Vörös meggyes

Burgundi vörös színű szűrt sör.

Üdítő hatású valamint kellemes ízű. Rendkívüli édessége mellett megjelenő intenzív meggy íze inkább nyári frissítő jelleget ad. Lecsengésében először a meggy savanykás íze kellemesen összehúzza a szánkat, majd visszatér a mindent elsöprő, tartós édesség. 3%-os alkohol tartalommal rendelkező sör amelyet a gyengébb, könnyedebb sört kedvelő fogyasztóknak ajánlunk.

Vörös, gránitos színű 6,1% alkoholtartalmú félbarna sör.

Illata malátás, levegőztetve a karamellás illat is feltűnik. Már az első korty is betölti a szájat. Krémes textúrájú, alapvetően savas ízvilágú, nagy testű, sűrű sör. A komló keserűsége és a nem elhanyagolható mennyiségű alkohol csak visszahúzódóan, hátul jelentkezik. Komplex utóíze szépen strukturált: előbb pici pörkölt aroma jelentkezik, barna kenyér, majd egy habos-szénsavas ízhatás, végül hosszú, lágy, picit borsos keserűség. Egy nagy sörfőzde nagy söre. Szóló sör. Sűrű, testes jellegével valódi téli ital.

Vörös Paripa

Szeretnél ehhez hasonló kiváló söröket kóstolni minden hónapban?

Legyél Te is klubtag és csatlakozz hozzánk!

A kosár üres.