Thomas Menner Vandál Brewing
Életkorod

Elmúltál 18?

A site használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat.

Elkötelezettek vagyunk a kultúrált italfogyasztás mellett.

Ugar Brewery

Ugar Brewery

Konyhából indultak a srácok. Aztán sörfőzdére váltottak. Vidéken tolják jobbnál jobb sörökkel. Történetek, mesék, konteók inspirálják őket. Legyen Neked is egy sztorid Velük!

Az alábbi söreiket fogod megtalálni klubunkban:

Birthday Edition Flexman II.
Szökőkút, emléktábla, térköves sétány.
Egy történelmi mérföldkőnek, fontos eseménynek szerintünk finomabb formában is emléket lehet állítani, így a Flexman II.-ből készítettünk egy születésnapi kiadást is, hogy  a születésnapi hónap kedvezményein túl ezzel is megköszönjük Nektek az elmúlt 4 év számtalan polcról levett palackját és koccintását!
És igen, természetesen limitált darabszám készült belőle!:)
Fitt, friss, illatos. A hosszú álmából felébresztett Flexman-ben szerintünk minden megvan, amivel határozottan, mégis jólesően képes feltépni a punnyadt napok álmos csendjét. Jól csúszó grapefruitos kesernyék, rmessziről hívogató trópusi illatok, és szofisztikált komlósság vár azokra a szerencsésekre, akiknek végül a poharában landol!
Fitt, friss, illatos.
A hosszú álmából felébresztett Flexman-ben szerintünk minden megvan, amivel határozottan, mégis jólesően képes feltépni a punnyadt napok álmos csendjét. Jól csúszó grapefruitos kesernyék, rmessziről hívogató trópusi illatok, és szofisztikált komlósság vár azokra a szerencsésekre, akiknek végül a poharában landol!
Flexman II.
Green Sppedo
A nyár végén debütált, kellemesen sósra és befogadhatóan savanyúra belőtt Red Speedo névre hallgató gose rövid idő alatt sokak kedvence lett, így arra gondoltunk, hogy ne maradjon szegény egyedül, hanem kapjon még két testvért!
Közülük az első a Green Speedo volt, amit az első alkalommal tokaji, most pedig balaton-felvidéki bio zöldszőlő-lével bolondítottunk meg.
És hogy milyen lett? Majd ti megmondjátok, de az biztos, hogy a savanyúcukrok és citromlevek elbújhatnak mellette….

Sárga háti-permetező, piros fecskegatya, Burt Reynolds-os napszemüveg.

Nagyjából mindenkinek megvan ez a karakter, aki átható, savanykás permetszereket keverget a kert végében. Kicsit ugyan bizarr a párhuzam, de a beltartalom is hasonló, opálos, savanykás, sós, a hidegkomlózástól pedig kellemesen gyümölcsös, szóval igazi kánikula elleni védőital.

Red Speedo
Stróman

Mindenki tudja, hogy létezik, de mindenki tagadja.

Ritkán jelenik meg kétszer ugyanazon a helyen, de némi kutatómunka, és a tömeges népakarat előcsalogathatja a Strómant. Opálos, átlátszatlan, brutálisan gyümölcsös illatokkal operáló new england ipa. Mangó, passiógyümölcs, barack, maracuja és ananász jön leginkább jön az őrült mennyiségű hidegkomlóból, belekortyolva pedig felrobbantja az ízlelőbimbókat.

Addiktív, és tökéletes választás azoknak, akik az ipa-k ízvilágát igen, keserűségüket viszont már kevésbé kedvelik.

Wonder Kompót sokak számára ismerős lehet. Ő

az a nagymama, aki minden gyümölcsből lekvárt/kompótot készítene, és banyatankjával meghatározó szerepet vívott ki magának a piaci élővilág vadonjában. Nem egyszerű azonban az életük, folyamatos harcban állnak azon családtagokkal, akik a fenti alapanyagokból megrögzötten pálinkát akarnak csinálni.

Összedobtunk egy jó tartalmas alapsört, amihez erdei gyümölcsök tömkelegét csempésztük, majd hagytuk, hogy a bennük lévő cukrok leerjedjenek, és egy kellemesen fanyar, de nem savanyú gyümölcsös sört alkossanak. Szeder, málna, eper, áfonya, ribizli, mindez 5%-os alkoholtartalommal, és 0 cukorral vagy aromával párosítva.

Wonder Kompót
AgrárX

AgrárX az agrárium alfája és ómegája, ő hajtja a legnagyobb gépeket a határban, ő az egész rendszer olajozott csapágya.

A palackban rejlő sör is olyan, mint a karakter, amiről elneveztük. Egy 8%-os dupla IPA brutális testtel, rengeteg hidegkomlóval, kellemes vadvirágos/mézes/trópusi illatokkal, határozott, de nem arclebontó keserűkkel, és nagyon hosszú, ráadásul komplex lecsengéssel.

A Fake Your Pils egy az alapszortimentünket adó keresett és kedvelt sorozatunk, a Puszta Minimál tagjai közül. 

A sorozatot kiváló minőségű alapsörök alkotják,  amelyeknél nem mentünk el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges söröket alkossunk, amik sokak tetszését képesek elnyerni, és belépőt jelentenek a kisüzemi sörök izgalmas világába!

A Fake Your Pils egy igazi frissítő, tisztára erjedt, nem túlságosan, de a többi tételünkhöz képest száraz, vibrálóan citrusos és kirobbanón friss, apró buborékú, lagernek álcázott ale. Munka utánra, negyven fokos hőségre és vasárnapi ebéd mellé egyaránt tökéletes!

Fake Your Pils
Hopjuliska

Hopjuliskánk egy az alapszortimentünket adó keresett és kedvelt sorozatunk, a Puszta Minimál tagjai közül.

A sorozatot kiváló minőségű alapsörök alkotják,  amelyeknél nem mentünk el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges söröket alkossunk, amik sokak tetszését képesek elnyerni, és belépőt jelentenek a kisüzemi sörök izgalmas világába!

Juliska a főzde zászlóshajója. Nem véletlenül, hiszen könnyű szerelembe esni vele a 6%-os, simogató alkohol, a mangós-narancsos, enyhén bergamottos illatok és ízek, a szájat kellemesen kitöltő kortyérzet, valamint a visszafogott, a korty végén jelentkező komlókeserűség okán! Amolyan igazi – és ezt nem mi mondtuk – kapudrog.:)

Nomádunk egy az alapszortimentünket adó keresett és kedvelt sorozatunk, a Puszta Minimál tagjai közül.

A sorozatot kiváló minőségű alapsörök alkotják,  amelyeknél nem mentünk el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges söröket alkossunk, amik sokak tetszését képesek elnyerni, és belépőt jelentenek a kisüzemi sörök izgalmas világába!

A Nomád egy búza, ami mégsem búza. 🙂 Akartunk ugyanis egy búzasört, de nem egy klasszikus német stílusút, hanem valami olyat, ami még nem nagyon volt/van a hazai piacon. Ez lett a Nomád.

Nomád
Grey Matter

A Gray Matter egy masszív amerikai IPA, rengeteg féle és mennyiségű hidegkomlóval, amiknek köszönhetően határozottan citrusos és gyümölcsös karaktert kapott, amit a belefőzött jó adag szálas earl grey tea nem elnyom, hanem szépen kiemel. Masszív jellege ellenére nagyon csúszós, akár csak egy szépen összerakott száraz,  és frissítően testes fehérbor.

Elérhető Michelin-csillagos étteremben is,  a “Szűretlen sörblogon” pedig az év söre lett 2019-ben.

A sorozat első tagja az azóta már az állandó szortimentünk, és a Michelin-csillagos  Costes Downtown kínálatának részévé vált Gray Matter volt, aminek most megérkezett a talán kicsit könnyedebb, kicsit tavasziasabb testvére, a Zen Mode.

A rengeteg zöld teától vált egy igazán frissítő, jól csúszó session IPA-vá.

Zen Mode

Szeretnél ehhez hasonló kiváló söröket kóstolni minden hónapban?

Legyél Te is klubtag és csatlakozz hozzánk!

A kosár üres.